Съновник
Детски игри
За жената
23 януари 2020
Кой изневерява повече – жените или мъжете?

Общо прието е, че мъжете “кръшкат” повече, но истината е съвсем различна – просто от една страна, жените са по-мнителни и по-често хващат своите половинки ”в крачка”, а от – друга, по-потайни и по-добри лъжци. Изневярата е типична не само за мъжете, жените не са по-верни. Защо тогава всички мисля обратното? Защото жените умеят да прикрият по-добре забежките си.

 Един мъж с удоволствие разказва за своите “подвизи”, докато жената – напротив, старае се никой да не разбере за това. Именно заради това нежната половинка от човечеството по-лесно изобличава неверния си партньор, просто има повече информация.

 Според психолозите всичко се свежда до това как са устроени жените и мъжете и най-вече от отношението на жената към мъжа. Даже когато изневерява, тя или се старае да не го нарани, или се стреми да запази семейството си,  или пък се страхува да не загуби източника на финансова стабилност, затова по-всякакъв начин се опитва да прикрие своята “тайна”.,

 Мъжете се отнасят към чувствата на съпругите си по-лекомислено. Те не са способни и правилно да тълкуват знаците, които биха им подсказали, че жената до тях си има любовник – започва да пази диета, сменя козметиката, подновява гардероба си. В повечето случай мъжете или не го забелязват, или пък се радват, без да се замислят какво е продиктувало тази промяна.

 

 
< Предишна   Следваща >