Съновник
Детски игри
За жената
23 януари 2020
Как да омаем желания мъж

Повечето жени си мислят, че за да омаят някой мъж, то непременно трябва да имат супер тяло с перфектни мерки. Това съвсем не е така и ще ви покажем от какво най-много имате нужда и как да се държите за да омагьосате желания от вас мъж.

 

Усмивката. Тя е много важна част от всяка свалка. Няма мъж, който да не желае една жена да се усмихва, тъй като по-този начин създавате не само чувство на добронамереност и дружелюбие у околните, но и усмихната изглеждате по-красива. Според психолозите усмивката е тази, която прави жената привлекателна за противоположния пол.

 

Зрителен контакт. Това е основна техника, с която жените могат да направят чудеса в съблазняването. Насочете погледа си към избрания от вас мъж, задръжте го около 6,7 секунди, след което се усмихнете и после отместете поглед от него. Изчакайте няколко минути, след което отново погледнете мъжа, но този път за около секунда две и отново го отместете. Мъжа, който сте си харесали ще разбере вашето намерение и най-вероятно сам ще дойде да се запознае с вас. Дори и да не го направи много скоро ще забележите, че той самия започва да ви наблюдава и да проявява интерес.
Жестовете. Жестовете са също едно от оръжията на съблазняването, което не трябва да подценявате. Омятането или приглаждането на косата, дискретното оправяне на грима, кръстосването на краката, приглаждането на дрехите по тялото са все неща, които привличат вниманието на мъжа и ви правят по-привлекателни и красиви отвсякога.

 

Устните. Факт е, че мъжете винаги са били провличани от красивите и нежни устни. За да задържите още повече вниманието върху себе си използвайте винаги гланц за устни.

 

Бъдете себе си. Това е един от основните принципи, който трябва да спазвате на всяка среща с мъж. В никакъв случай не се опитвайте да подражавате на някой друг. Има голяма вероятност мъжа до вас да усети, че се държите неестествено и да загуби бързо интерес.

 

Източник: Jenata.net

 

 
< Предишна   Следваща >