Съновник
Детски игри
За жената
23 януари 2020
10 признака, че спешно се нуждаете от секс!
1. Вие сте в депресия, всичко около вас страшно ви дразни

 

Ако правите секс, настроение ви се повишава. Причината е много проста – психическото удовлетворение, което човек получава по време на секс се дължи на отделянето на хормона ендорфин, отговаряш за доброто настроение и позитивното възприемане на света. Най-важното е: от качествения секс (а не просто да отбиете номера) депресията бяга и за това не са необходими специални усилия от ваша страна.

 


2. Постоянно нещо ви боли

 

Следващото предимство на секса е, че снижава прагът на болестната чуствителност! Във кръвта на човека се отделя хормон със загадъчното име «окситоцин», под действието на който се образуват болкоуспокояващи ендорфини, естествени аналози на морфина. Така че, секса е най-доброто обезболяващо.

 

 

3. Вие сте недоволни от своето тегло, постоянно сте на диета, но това не ви помага да отслабнете.

 

Секса е най-добрия спортен заряд, изобретен някога от човечеството. При възбуда, пулсът се увеличава от 70 на 150 удара в минута – като при тежкоатлетите при вдигане на щанги. Един полов акт изгаря толкова калории, колкото 15 минути бързо тичане в неравна местност, но за сметка на това първото е много по-приятно от второто. И един математически пример – половин часов секс изгаря 200 калории. Така че, ако правите секс един път на ден, вие ще намалтие теглото си с половин килограм на седмица, без да се налага да гладувате или да спазвате някакви други ограничения. А за един месец?

4.Вие постоянно хващате някакви вируси

 

Укрепете имунната си система с помощта на секса. В кръвта на хората, които правят това заимание редовно, се съдържат 30 % повече антитела, отколкото в кръвта на тези, които се въздържат от секс. Поради това сексуално активните дами и господа много рядко сващат грип, настинки и други инфекциозни заболявания.

 


5. Не харесвате размера на гърдите си

 

Невероятно, но факт: постоянните занимания със секс увеличават размера на гърдите! Работата е в това, че по време на възбуда се увеличава кръвообращението и гърдите могат «да пораснат» 25%.

 


6. Паметта ви често ви подвежда, вие трудно запомняте информация

 

В това може и да е малко трудно да повярвате, но всеки оргазъм при жената...повишава нейното IQ! Американски учени, изследвали сексуалните възможности са установили: по време на оргазма кръвообращението в организма се осъществява на пределно максимални скорости и обогатената с кислород кръв бързо достига до всички органи, в това число и до главния мозък. Така че, студентите по време на сесия не трябва да се занимават само с учене...

7. Мъчи ви безсъница

 

А така е сладко да заспите след оргазъм, нали? Всичко е заради това, че отделящият се при секс хормон окситоцин има силен успокоителен ефект и се явява прекрасно естествено сънотворно.

 


8. Не ви харесва как изглежда кожата тялото ви, отпусната е

 

По време на секс практически участва всички групи мускули, включително и така важните за жените мускули на таза, бедрата, корема, ръцете, краката. Освен това по време на полов акт в кръвта се отделя хормона тестостерон, благоприятно въздействащ на опорно-двигателния апарат. 20 минути секс се приравнява на половинчасова сутрешна гимнастика. И ако вие по принцип отслабвате на тегло, но искате да сте стегната, вече знаете какво да правите.

 


9. Вие с ужас наблюдавате всички признака на стареене по лицето си

 

При редовен секс в организма се увеличава количеството на така важния за жените колаген, който както е известно, прави кожата гладка и нежна. А отделящият се по време на полов акт прогестерон избавя лицето от пъпки и акне.

 

Направени изследвания показват, че хора които правят секс три пъти седмично винаги изглеждат поне 5 години по-млади от своите връстници.

10. Вие сте постоянно недоволни от себе си
Всяка дългокрака красавица, особено ако е по-млада, предизвиква у вас тихо раздразнение, а фотографиите на моделите в списанията – развалят настроението ви всеки ден – «защо и аз не съм такава». Само страстния секс може да ви избави от това. Когато една жена е желана от своя партньор, тя се чувства най-прекрасна на земята и тогава ще престанете да мислите с колко сантиметра да намалите талията си, например.

 

 

 

 

 
< Предишна   Следваща >