Съновник
Детски игри
За жената
23 януари 2020
Мъжете в прашки обичат авантюрите и експериментите.

Бельото издава сексуалната нагласа и интимните настроения. Избора на бельо е ключа към сексуалните възприятия и възможността на човек за романтични фантазии и пречупване на консерватизма в секса.

Мъжете в прашки се славят с разкрепостеност и освободеност от задръжки и правила. За тях всичко в секса е позволено и всичко трябва да се изпробва и експериментира. И ако всеки човек е малко или много е бисексуален, то за този тип мъже това е напълно вярно. Те са фенове и на груповия секс и на бисексуалните изживявания. Славата им на хипер-сексуалност обаче е малко пресилена, по-скоро се стремят към такава, поради усещането им за необходимост от нещо ново и различно. И в редица случай го постигат.

Мъжете в прашки са прекалено непостоянни и вятърничави. За сметка на това те могат да ви дадат в секса онова, което не може да постигне никой друг. Този тип мъже може да ви изненада с предложение за секс на пикник, в метрото, в тоалетната на близката сладкарница. Преживяванията с него са екстремни и интересни.

Мъжете в прашки не са добри съпрузи и за тях семейството е някак си ненужен елемент в живота на човек. Те са отдадени на купоните и гуляите.

 
< Предишна   Следваща >