Съновник
Детски игри
За жената
23 януари 2020
Какви витамини да избираме - 8 съвета !

Какви витамини да избираме - 8 съвета !

Витамините са необходимо за всеки организъм. Липсата на витамини би могла да доведе до техния недостиг в организма и от там до трудно предотвратими последствия.
Винаги когато трябва да избираме витамини е по-добре да се насочим към натуралните, а не съм синтетичните витамини.

Какво трябва да направим при избора на витамини:

1. Винаги избирайте витамините и минералите, необходими за организма всеки ден, които отсъстват от Вашето рационално хранене, защото те постъпват в по-ограничено количество в организма.

2. Ако трябва да избирате между натурални и синтетични витамини, избора ви трябва да бъде насочен към натуралните.

3. Витамините избирайте според производителя, това трябва да е известа фирма, която се ползва с авторитет и уважениуе сред обществото.

4. Препоръчително е наличието на сертификат за качество, това гарантира контрол не само върху производството им, но и говори добре за фирмата производител и техните продукти.

5. Преди да закупите витамини, задължително се консултирайте със споециалист, който ще ви насочи точно от какво се нуждаете. Не само ще получите професионална помощ, но ще си сшпестите и доста време в четене и търсене.

6. Трябва да сте наясно с елемента на съчетаване на витамините. Тук също трябва да потърсите консултанства помощ, защото е възможно да се окаже, че вземате витамини, които всъщност се неутрализират.

7. Убедете се, че срока на годност на Вашия продукт не е изтекъл.

8. Задължително прочетете листовката или ръководството към въответните витамини. Там също е записан начина на приемане и подробности около използването им.
 
< Предишна   Следваща >