Съновник
Детски игри
За жената
15 декември 2019
ПРЕОБРАЗЕТЕ ДРЕХИТЕ С 3 ХИТОВИ АКСЕСОАРА!
Понякога е достатъчно само едно дребно допълнение към дрехата, за да я превърне от стара и носена, в такава по последна мода. Когато финансите не ви достигат за нов тоалет, инвестирайте в актуален аксесоар. С умело подбрани допълнения може така да промените наличните в гардероба облекла, че дори най-близките ви хора да не разберат, че всъщност става дума за онази черна, тъмносиня или червена рокля, която имате от години. Ето в какво да инвестирате, за да бъдете актуална през студения сезон.

ШИРОК КОЛАН

Не става дума обаче за обикновен колан, а за онези модели тип пояс, които бяха много модерни преди години. Сега се завръщат в дамския гардероб. За предпочитане е коланът да бъде от кожа, но и от по-твърд плат също би вършил работа. Колкото по-изчистен е, толкова по-добре. Сам по себе си той се превръща в акцент върху всяка дреха, така че не е необходимо да търсите кой знае колко сложен модел. Черният цвят е универсален и стои добре както на тъмни, така и на светли дрехи.

Ефект. Този колан подчертава талията и я прави оптически по-тясна, така че тялото добива мечтания силует пясъчен часовник.

Минус. За съжаление, за такъв колан трябва да имате все пак някаква очертана талия. При по-пълни фигури той не е добър вариант, тъй като акцентира още повече на килограмите.

РЪКАВИЦИ

Сега вече те са не просто практична добавка към облеклото в студено време. Ръкавиците тази есен са задължително допълнение, проява на аристократизъм, бижу върху ръцете на жената. Те са много елегантни, независимо от материята, от която са изработени. Освен това са богато украсени с дантели, камъни, перли и т.н. Повечето модели са до китките, но има и по-дълги, които достигат до лактите. Общото усещане е за нещо, излязло сякаш от готическите романи.

Ефект. Красивите и елегантни ръкавици придават шик дори и на най-обикновената ежедневна рокля, а към костюм с панталон стоят много аристократично.

Минус. Според общоприетия етикет дължината на ръкавиците зависи от ръкава на дрехата. Късият изисква по-дълги и обратното. Добре е да съобразявате това, когато комбинирате тоалета си.

ПЛЕТЕНИ ГЕТИ

Това са същите онези калцуни, които бяха хит през 80-те години на миналия век. Те се прокраднаха в модата още миналата есен и зима, но сега са тотален хит отново. Така че изобщо не се колебайте, а ги добавете към тоалета. А ако умеете да плетете, спокойно може да създадете и сами - свой, уникален модел. Този сезон гетите се носят много дълги, така че да покриват дори тока на обувката.

Ефект. Каквото и да си говорим, плетените гети топлят. В студеното време са безценен приятел на краката ви, което е още една причина през есента да носите такива.

Минус. Уви, такива калцуни стоят добре на по-фини крачета или поне такива с нормална пълнота. Ако имате широк ханш и бедра, по-добре забравете, тъй като ще ви направят още по-широка в долната част. Не стоят добре и с дълга пола, тъй като създават илюзията за грубост и тромавост.

 
< Предишна   Следваща >