Съновник
Детски игри
За жената arrow Интересно arrow Как да повишим своето самочувствие?
23 май 2018
Как да повишим своето самочувствие?

Едва ли есента и началото на зимата е най-подходящия момент за повишаване на самочувствието, поради нормата физиологическа отпадналост на организма, меланхолията характерна за зимния период и ред други преки или косвени фактори.

Точно заради това обаче е необходимо именно в този сезон да дадете малко повече воля на желанието си да бъдете по-привлекателна, по-красива, по-тайнствена и по-мистериозна.

·         Спете повече. Добрия сън спомага за цялостното укрепване на организма. Елиминира отпадналостта и слабостта на тялото.

·         Погрижете се за тялото си. Ако до сега не сте спортували, започнете някакъв спорт. Ако ще това да е аеробика, спортни танци или просто бягане.

·         Наблегнете на витамините. Консумирайте колкото си може повече плодове и зеленчуци, защото организма наистина има нужда от тях.

·         Отдайте се на пазаруване. Новите дрехи, новата прическа или грим водят до повишаване на самочувствието.

·         Включете се в някакви обществени прояви, които ви доставят удоволствие и приятни мигове. Контактите с приятни за Вас хора се отразяват положително на цялостното предразположение на човека.

·         Флиртувайте. Е, без да уронвате собственото си достойнство или това на половинката си. Да бъде ухажвана, желае всяка една жена

   
< Предишна   Следваща >