Детски игри
За жената arrow Хороскоп
31 юли 2014
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 31 юли 2014
Овен (21 март - 20 април)
Излизайки от вкъщи се убедете, че всичко е на мястото си,за да не се налага после да изпадате в нервна криза,ако не успеете да намерите нещата си.
Телец (21 април - 21 май)
Не позволявайте да играете ролята на боксова круша на съдбата. Ако не можете вие да сте боксьорът, поне опитайте да сте спаринг партньор. Все е по-добре от боксова круша.
Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще ви тегли към хазартните игри и изобщо към всякакъв вид рискови изяви. Хубавото е, че ще знаете точно кога да спрете. Лошото, че може и да не послушате вътрешния си глас.
Рак (22 юни - 23 юли)
Покажете на приятелите си, че държите на тях и че ги подкрепяте в решенията им.Не е важно как ще го напрвите,важно е да го направите,а не просто да си мислите, че се забелязва.
Лъв (24 юли - 23 август)
Днес трябва да поемете отговорност не смао за онова, което правите,а най-вече за онова,което сте направили. Не се притеснявайте от критики.Просто бъдете себе си и следвайте мечтите си.
Дева (24 август - 23 септември)
Ще ви се наложи да се занимавате с разни странни и непонятни неща, но поне ще ви е интересно. Приемете предизвикателството да се гмурнете в неизвестното,това е шансът ви да погледнете света по нов начин.
Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще ви теглят екстремните преживявания и заради това може да се забъркате в доста странни ситуации. Хубаво е да проявявате здрав разум отвреме-навреме.
Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Нещата,в които вярвате може да се окажат просто въздух под налягане и това да ви разочарова страшно.Опитайте да видите положителните неща,които носи това разочарование.
Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Невероятно енергичен ден. Не се оставяйте на летния мързел, а приемете предизвикателствата, които Ви отправя съдбата. Със сигурност няма да съжалявате.
Козирог (22 декември - 20 януари)
Задълбали сте в някакви минали проблеми и никой не може да Ви убеди колко прекрасен е животът. А е лято - морето се вълнува, горите шумят и щурците пеят, направо е като сън в лятна нощ.
Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ще сте супер превъзбудени от всичко, което Ви се случва и трудно ще си намерите място. Май е време да направите нещо щуро, просто ей така и да учучите хората около вас.
Риби (20 февруари - 20 март)
Нали знаете, че онова,което сами си направите никой не може да Ви направи. Ами помогнете си сами, направете си вълшебен този летен ден.

Хороскопи от astro5.net