Детски игри
За жената arrow Хороскоп
23 ноември 2014
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 23 ноември 2014
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес е доста сложен ден за вас. Ще трябва да решавате разни неща, които не знаете дали искате или не. Настроението ви е доста смайващо – ту сте като буреносен облак, ту сте като ясно слънце, доста сте трудни за общуване.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Вие сте просто щастливци, чакат пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Притеснявайте се до обяд, защото после изобщо няма да ви е до спотаени емоции и скрити чувства (ако изобщо вие разполагате с такива). Следобед ще сте готови да се опълчите на всеки и просто да се забавлявате с реакциите на хората. Е, не прекалявайте с провокациите все пак.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Доста сложен се очертава днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, защото само ще се ядосвате. В къщи могат да възникнат сериозни противоречия, заради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо важно днес, само ще развалите деня на всички.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Отдавна не сте имали толкова приятен и забавен ден. Вие, разбира се може да изпортите всичко с капризи и мрънкане, но имайте предвид, че звездите ви поднасят на тепсия цялото разнообразие, от което се нуждаете.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес няма да ви се работи много много. И логично, неделя я все пак. Може да е края на ноември, но това е един доър повод да се повеселите и дори да помислите къде бихте да сте след още един месец.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Активен участник сте в движението, дали е от място на място или са някакви сложни мисли, вие си знаете, важното е нещата да се развиват. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че имайте нещо за подходящо под ръка.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Чудесен ден. Оставете повече време за срещи с приятели и за любимите си занимания. Домакинските задължения можете да поотложите,все пак неделя е време за забавления,не за задължения.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Вместо да релаксирате по неделному, трупате работа и задължения. Винаги има начин всичко да се нареди лесно и бързо,само трябва да го потърсите и да не се отказвате лесно от тази задача.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Основните ви ангажименти ще се насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели, но е добре да приключите с тези битови неволи. Днес се опитайте да бъдете по-мили с околните.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес ще се чувствате малко неадекватни. Най-добре приключете със започнатото и не начевайте нови неща, изчакайте понеделник, тогава повече ще ви спори.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Отново са ви налегнали парични грижи, няма начин – сега се плащат сметките.Важното е да знаете,че винаги има друг вариант да набавите пари,пък както казват-Вселената е щедра.

Хороскопи от astro5.net