Детски игри
За жената arrow Хороскоп
27 май 2015
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 27 май 2015
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Искате или не, днес ще трябва да се съобразите с йерархията. Това може да е малко трудно за свободолюбивата Ви натура и голямо предизвикателство за нуждата Ви от справедливост и казване на истината. И все пак, ако искате да вървите напред, първо ще трябва да отдадете нужното уважение на правилата и реда.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Денят ще започне доста обнадеждавщо с много идеи и грандиозни планове. С течение на времето ще разберете и колко много работа има да се свърши, така че запретвайте ръкави и действайте смело.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Опитайте да се ободрите чрез физическа активност. Днес ще ви е особено приятно да се занимавате с деца. А най-добре е да отидете на парти.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Дори да не искате, трябва да действате. Прекалено чувствителни го раздавате днес, а това определено не влияе добре на емоционалното ви състояние.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще преливате многоликите енергии на деня от една посока в друга, от единия ръкав в другия като същински илюзионисти. Важното накрая е да имате реален резултат, а не илюзорен.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Честолюбими и необикновено активни ще сте днес. На моменти импулсивни, но пък толкова мили и вдъхновяващи, че всеки ще иска да се докосне до Вас, да вземе частичка от вашата енергия.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Само защото днес ще изглеждате спокойно, не означава, че няма нещо дълбоко във Вас, което иска да бъде показано. Следобед ще успеете да изявите пред света вътрешната си сила.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес умът Ви ще е възприемчив и изобретателен, със завидна способност да детайлизира нещата. Важното е това да не Ви блокира и да не Ви направи ненужно сдържани и педантични.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Можете да проявите изцяло организационните си умения. Ще имате повод да помислите за начина, по който употребявате средствата си.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Денят е добър за философски разговори, но гледайте да не се отнесете прекалено далеч от действителността. Малко повече практичност не е излишна.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Особено паметливи и ученолюбиви ще сте днес. Отхвърляйки разкоша и всякаки други неща, които смятате за излишество, днес ще правите всичко просто, семпло и практично. С право околните смятат, че сте малко странни, забавно странни.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Не само ще сте очарователни, но и изключително съобразителни. Вярвайте повече в себе си, действайте без да се колебаете много.

Хороскопи от astro5.net