Съновник
Детски игри
За жената arrow Хороскоп
29 септември 2016
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 29 септември 2016
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес ще сте твърде прозорливи в използването на различни хитрини. Така може да увеличите свободата си, познанствата си или най-малкото да натрупате полезна информация относно човешкото поведение.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Положете повече усилия, ако искате да сте полезни и за хората около вас. Покажете им грижата и вниманието си. Чувствата са вашата емоционална опора.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес трябва да сте особено внимателни как прилагате принципите си. Не смесвайте личното със служебното, колкото и да ви се иска. Не пръскайте пари, за да докажете нещо на другите.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес трудно ще се заседите на едно място. Имате да споделите толкова много неща,че вечерта може да имате мускулна треска на устата от приказки.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Нещата ще са малко претоварени, но ако се отнасяте с нужното уважение към хората около вас, няма да имате неприятности. Ден за поставяне на цели и обобщаване на резултати.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Силата е във вас, просто я използвайте правилно. Не търсете недостатъците, търсете ползите и възможностите. Не подценявайте детайлите, но не ги поставяйте на главно място. Ден да се подготвите за предстоящия нов месец.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Направо ще танцувате от радост, освен ако не сте решили да драматизирате събитията. Винаги е по-добре да се усмихвате и да се надсмивате над грешките си. И разбира се - да се веселите.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ден за анализ и подреждане. Нещата, които не ви разболяват, ви правят по-силни, така че просто ги открийте, изследвайте и се справете с тях. Блястящо!
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Доста безразсъдно ще действате днес. Готови сте да заложите на карта моралните си ценности в името на едно неясно чувство. А нима някой казва, че постъпвате разумно?
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Хубав ден, може да установите сериозни контакти. Дайте простор на чувствата си и се повеселете. Нещата в работата ви ще се развиват добре и това ще ви кара да се чувствате спокойни и сигурни.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Задълженията ще ви дойдат в повечеко, но пък това ще ви поддържа във форма. Ще успявате да балансирате между всичкитях и това ще възхити дори самите вас.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще ви се иска всичко, до което се докосвате да е красиво и да ви носи радост. Можете да направите някои промени у дома си, за да се чувствате там истински добре и уютно през идващите хладни дни.

Хороскопи от astro5.net