Детски игри
За жената arrow Хороскоп
21 декември 2014
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 21 декември 2014
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Опитайте да сте по някакъв начин полезни на околните и ще срещнете в очите им не просто благодарност. А съвместната работа може да породи нещо вълнуващо помежду ви.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Не позволявайте на дребните разстройства да ви съборят на легло. Повява ви вятърът на свободата и ще се опитате да избягате от всякакви ограничения. Какво пък може наистина да станете свободни.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Обичайте Бога в лицето на човека срещу вас. Винаги има какво ново да научите от онези, с които спорите.Най-малкото те ви показват света от друг ъгъл, а така може и да видите съвсем различна картина.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Не се опитвайте изцяло да промените имиджа си само защото сте дочули някакви приказки. Разбира се смяната на един малък детайл може да обърне вниманието към вас. Сцените на ревност не са невъзможни и то от ваша страна. По-добре свалете това представление и не го играйте повече.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Настроението ви ще е оптимистично и най-важното – весело. Заразявайте с добро самочувствие, това не е наказуемо,дори напротив,може да ви направи доста търсени.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Отделете малко време за рекапитулация. Отбележете си всички източници на доходи и как се движат нещата там.Изобщо едно бързо счетоводство ще ви е от полза. Пък, като сте почнали, изчислете си финансовия ефект от 2014, тъкмо ще имате стимул за следващата година.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Фантастичен ден, пред вас се разкриват невероятни хоризонти, възможност да реализирате и най-смелите си мечти. Хубаво е предварително да сте наясно със себе си и да не се разпилявате в много посоки.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Все още имате запас от ехидни забележки и мрачни мисли. Понякога може да се опитате да сте по-различни, поне за разнообразие. Това, че не обичате промените не е оправдание да сте такива.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
В сладки приказки бързо ще отлети днешният ден. Хубаво би било да свършите поне някаква работа, че после ще ви “излезе през носа”, макар мислите ви са насочени главно към забавления и макар да е неделя.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Утрото е добър момент за възстановяване на диалога с околните. Не търсете кусури и не коментирайте действията и поведението на едни приятели пред други приятели. По-голяма дискретност проявете по отношение на хората около вас.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес се водете от здравия смисъл, а не от емоциите си. През първата половина на деня ще сте сънливи, но това едва ли ще попречи на вашата мнителност. С подобно поведение лесно може да обидите всеки и после трудно ще възстановите добрия тон, имайте го предвид.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ако проявите по-голяма активност, ще съумеете да разрешите един материален проблем, макар и със скромен резултат. Обвързаните ще се изкушат да кривнат встрани. Дори да не ви хванат, поговорете със съвестта си как стоят нещата.

Хороскопи от astro5.net