Детски игри
За жената arrow Хороскоп
27 юли 2016
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 27 юли 2016
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Обзело ви е някакво желание за луксозни вещи,което може да ви докара почти до фалит.Вие по принцип не обичате да харчите излишно,но лятото явно ви влие по различен начин.Бъдете по-разумни.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ще измисляте най-невероятни и щури неща и на всичко отгоре ще се постараете да ги реализирате. Мислете преди да направите каквото и да било,защото после ще ви е още по-трудно да търсите смислени оправдания.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще ви се иска да не ви занимават с глупости и безмислени словоизлияния. Днес е ден за приключване,така че парафирайте каквото има и стягайте багажа за морето.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Няма да ви свърта на едно място,така че пътуването е най-доброто решение за вашия проблем. Е, може да се наложи да пътувате, за да си смените жилището или просто, за да избягате от задълженията си.Важното е да направите някаква промяна.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Толкова сте самонадеяни,че ще се впускате най-безрасъдно във всякакви рискови действия.Добре,че си имате ангел-хранител на рамото,но все пак е добре да не разчитате единствено на неговата помощ.Мислете поне малко преди да действате.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Кокото и да ви е неприятно,но почти нищо няма да се случва според така надлежната ви предварителна програма.Понякога животът се опитва да ви покаже,че нещата се случват независимо от плановете,които човек си прави.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Сами си създавате проблеми с прекалена недоверчивост.Харесвайте това,което правите и го правете с хора,с които ви е приятно да работите заедно.Важното е да се чувствате добре.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Имате идеална възможност да реализирате нещата,към които се стремите.Най-важното е да не се отказвате.Бъдете последователни,не се поддавайте на манипулации и ще стигнете върха.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Наиситна невероятен ден.Ще се чувствате в страхотна форма и това разбира се ще ви донесе невероятно настроение.Пътешествайте,веселете се и просто правете най-доброто,което можете.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ако не се вслушате в чуждите съвети,здравата ще я загазите.Определено ще ви се рискува,но понякога е по-добре да се вслушате в традицията и да правите онова, което умеете най-добре.А докато се научите да рискувате имате още много уроци пред вас.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Твърде самонадеяно действате без да чувате нито гласът на разума,нито този на околните.Вие опредлено не сте такива,но днес какво ли ви става.Хубаво би било да проявите малко повече разум, все пак.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Имате да сложите доста неща в ред,а това силно ще ви изнервя.Подходете творчески,пък и това е удобен момент да аранжирате всичко отново и да изхвърлите ненужните неща.

Хороскопи от astro5.net