Детски игри
За жената arrow Хороскоп
02 февруари 2015
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 02 февруари 2015
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Започва нов работен месец и още от сутринта ще се срещнете с обичайните обърквания, свързани с всяко ново нещо. Не приемайте нещата лично, по-скоро хумористично. Просто направете нещо.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Неусетно се стопи пътвият месец на 2015, а днес ще мине още по-неусетно - активно и забързано. Не разпилявайте времето си в безсмислени дейности, фокусирайте си и се подсещайте, че светът не се върти около вас.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Толкова бързо и динамично отмина януари и ето вече започва ново планиране, търсене, надежди. Днес е ден за конкретни стъпки и движение напред. Дайте си сами задача да направите нещо и го направете, не се разсейвайте.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Странно здравомислещи и спокойни ще сте днес, което може би се дължи на факта, че се налага да печелите повече пари. Явно при Вас материалните неща са извор на спокойствие и сигурност. Добре е да пиете по-често вода от този извор.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще ви се иска да организирате всички в разни полезни дейности. Все пак не ги насилвайте, полезните и практични занимания не са за всеки. Днес просто е ден да свършите нещо заедно с приятели, а ако е с практична стойност още по-добре.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Един ден, в който можете да намерите общ език с околните. Само не бъдете максималисти, намерете златната среда.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Най-сетне ще получите признание. Не се възгордявайте прекалено по тази причина. Ще имате да решавате сериозен проблем, който сигурно ще ви отклони от подобни мисли. За щастие има кой да ви помогне.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ще се наложи да вземете някои важни решения, но не планирайте дългосрочно. Работете главно по срочните задачи. Ще имате желание да услужите на всички, но едва ли ще успеете и това може да ви изнерви, макар че логично погледнато няма да имате сериозни основания за подобно поведение.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
За вас този понеделник не е толкова спокоен, колкото бихте искали. Ще се намери кой да ви съобщи някакви неприятни новини. Не се доверявайте на всичко, което чуете, голяма част от съобщенията са просто “въздух под налягане”.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
По нестандартен начин ще постигате целите си днес, което е направо постижение за човек-традиционалист като Вас. Понякога е необходимо да сте по-разчупени и отворени към новостите. Браво на Вас!
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни. С малко повече усилия можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, само ще разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес ще можете да покажете какво сте подготвили през почивните дни. Несъмнено ще оценят усилията ви, но и ще ви натоварят с по-големи отговорности. Днес може да стигнете до сериозни заключения, но те едва ли ще са трайни.

Хороскопи от astro5.net