Съновник
Детски игри
За жената arrow Хороскоп
19 октомври 2018
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 19 октомври 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Ще се чувствате някак странно въодушевени, независимо от времето навън. Не се опитвайте да налагате своето темпо на околните, не всеки има Вашата енергичност. Днес бъдете хуманисти.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Най-добре да си останете в къщи и да правите нещата, които ви харесват. И без друго няма да ви се занимава с много хора. Е, вечерта може да поканите гости, но нека са хора, които наистина харесвате, а не такива, с които имате формални отношения.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Понякога Вашата любознателност Ви изиграва лоша шега - започвате повече неща, отколкото сте в състояние да завършите. Бъдете по-целенасочени и конкретни, все пак е важно да имате и резултати, нали.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще мислите по сериозни въпроси. Само не се потискайте от разни дреболии, погледнете ситуацията в очите и действайте смело и решително.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Денят обещава да бъде просто забележителен. Само си повярвайте, че наистина сте готини и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкова, но и не приемайте всичко прекалено лично.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ще ви се иска да избягате от всички отговорности и задължения. Но пък можете да прекарате чудесно в компанията на любим човек. Всичко ще ви изглежда някак странно и нереално, но това може да означава просто, че живеете в приказка.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
В настоящия момент нещата определено не са съвсем във ваша полза, но това не означава, че трябва да се отчайвате. Вие сте борбени личности, нима ще позволите дребни неразбории да ви утежнят живота.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ще ви глождят сериозни вътрешни проблеми. Гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в депресия. А междувременно идете някъде, където поне може да видите Слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Можете спокойно да помечтаете. Днес ще гледате философски на света и всичко ще ви се струва лесно и постижимо. Очаква ви забележителна вечер, вашата награда от съдбата за “добро поведение”.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Хубав ден, макар че ще се чувствате малко напрегнати. Може да се получат някои недоразумения, но всичко ще е като на шега. Можете да отхвърлите доста работа днес, но не започвайте нищо ново.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Отношенията ви няма да са много гладки, но ще е трудно да определите какво точно не е в ред. Може да ви се струва, че се опитват да ви подведат и сигурно ще сте прави. Не се опитвайте да заглаждате нещата, а просто бъдете искрени.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Имате толкова много неща за вършене и довършване. Не се разпилявайте в много посоки, а правете нещата последователно. Но не забравяйте, че трябва и да си починете, доста сте се напрегнали напоследък.

Хороскопи от astro5.net