Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ogosta/public_html/zajenata/index.php:2) in /home/ogosta/public_html/zajenata/includes/joomla.php on line 697

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ogosta/public_html/zajenata/index.php:2) in /home/ogosta/public_html/zajenata/index.php on line 252

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ogosta/public_html/zajenata/index.php:2) in /home/ogosta/public_html/zajenata/index.php on line 253

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ogosta/public_html/zajenata/index.php:2) in /home/ogosta/public_html/zajenata/index.php on line 254

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ogosta/public_html/zajenata/index.php:2) in /home/ogosta/public_html/zajenata/index.php on line 255

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ogosta/public_html/zajenata/index.php:2) in /home/ogosta/public_html/zajenata/index.php on line 256
- Хороскоп
Детски игри
За жената arrow Хороскоп
07 март 2015
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 07 март 2015
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Ден за правилно взаимодействие с другите, а за да е ефективно, най-важното е доброто сътрудничеството сам със себе си. И за това търпимостта е от особено значение, така че - ден за изграждане на търпимост и приемане.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Внесете яснота и ред най-напред във вътрешния си свят и тогава сякаш и светът около вас ще стане по-различен. Върху това, върху което е вниманието ви, то расте и се развива.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Не е най-лекият ви ден, но сте имали и далеч по-трудни. Не позволявайте на клюките и слуховете да ви вгорчат живота, потърсете положителната страна за вас в създалата се ситуация.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Събота, един приятен ден, който често пъти поставя странни задачи пред здравомислещите хора. Семейството, задълженията или пък приятните неща. Можете да съвместите всичко по най-добрия начин, просто не си създавайте чувство за вина и не бързайте.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Приятен, ведър и шарен ден, в който пътуването би ви донесло и нови впечатления, и нови познанства, и много отговори. Просто определете посоката и тръгвайте.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Кое е ценно за вас именно днес? А какво ценно правите, ще направите или вече направихте лично за себе си в този ден? Разсъжденията и наблюденията са прекрасно нещо, ако не ви станат идея фикс. Докато раздъждавате и анализирате, дали не пропускате живота покрай себе си?
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Понякога силната ви наблюдателност и безпристрастност ви вкарва в сериозно зацикляне. Често пъти е нужно просто да направите крачка напред, да рискувате, да действате по импулс.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Обръщане навътре е умение, което носите в себе си по рождение, но не се наранявайте заради това. Използвайте вътрешния анализ за вдъхновение, а не за наказание. Стъпете върху грешките, за да продължите напред.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ръководете се от вашия вътрешен стремеж към промяна. Ясно е, че рутината дава сигурност и увереност, но също така е ясно, че дава голяма доза скука и закостенялост. Вие не искате това, нали? Използвайте познатото, за да откривате непознатото.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Може би сте твърде критични към себе си, вместо да сте обективни. Опитайте се да сте честни спрямо постиженията си и не омаловажавайте резултатите, които сте постигнали, нито пък тези на другите. И не бъдете такива песимисти.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Любовта е нещото, което може да ви даде крила и да ви измъкне от драмата на отчаянието и несигурността. Ако не сте влюбени, влюбвайте се по-бързо или най-малкото правете нещата, които обичате. Обичайте това, което правите и правете това, което обичате.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Понякога има дни, които нараняват. А дали това не се дължи на факта, че самите ние ставаме уязвими за някои страх или пък просто тълкуваме погрешно посланията на другите. Ден да се учите на това да не се влияете от мненията на околните.

Хороскопи от astro5.net