Съновник
Детски игри
За жената arrow Хороскоп
20 януари 2017
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 20 януари 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Чудесен завършек на една усилна седмица. През деня вероятно ще имате някои сериозни отговорности, но ще се справите по най-блестящ начин. Можете да разчитате на авторитета си, за да внушите идеите си.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Добре е да се приберете навреме или поне да предупредите за намеренията си. Доста са ви насъбрали у дома било заради разсеяност, било по други причини. Днес у дома може да възроптаят срещу свободното ви поведение, отнесете се с разбиране.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Прекрасен ден за срещи, разговори, кореспонденция, а и за културни мероприятия, в случай, че ви вълнуват. Любовните срещи може да придобият много страстен оттенък, опитайте да реагирате адекватно спрямо ситуацията.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Идеите ви изкрастилизират много ясно днес, макар че ще усещате вътрешно напрежение. С действията си по-скоро ще се натоварвате допълнително, отколкото да обивате усещане за спокойствие и добре свършена работа. Има по какво още да поработите - вътрешното доволство.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Не бъдете като фурнаджийски лопати. Не правете нещо само, за да се харесате на някой друг. Имате много неща за казване, но внимавайте как точно ще го направите.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Не се натоварвайте с чужди проблеми. Спомнете си, че всеки има своите си уроци и не давайте непоискани съвети, нито пък непоискана помощ. Гледайте си вашата работа, там ви е силата.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще ви се иска да избягате от всякакви ограничения и отговорности, които сте поели. Разбира се, че няма да го направите. Най-добре е да се изправите срещу всичко, което ви притеснява и да го ... Погледнете. Ще видите, че нищо не е нито толкова страшно, нито толкова тежко.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
И днес съдбата е благосклонна към вас. Може те да споделите опита който сте натрупали в една или друга посока. А най-важното е да не се цепите от колектива.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес ще трябва да успеете да приключите с всички задължения, които сте поели, защото е последният работен ден. А и е добре да сте “на чисто” за уикенда.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Нямате търпение да приключи този работен ден, за да се почувствате свободни и неангажирани. Но денят сякаш тече убийствено бавно, това е вашият урок по търпение. Вечерта, обаче ще успеете да направите нещата така, че всички да се чувстват доволни.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не нарушавайте правилата само, за да направите на някого напук. Добре е също да внимавате като пресичате улиците и изобщо да не се разсейвате, ако шофирате. Не винаги разчупването на нормите е положително явление и вие го знаете по-добре от всеки друг.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ден, в който трябва да поставите нещата ребром и да решите всичко. Удачно е да поразчистите всичко излишно, ще се почувствате в страхотна форма, а и ще поосвободите място за нови неща.

Хороскопи от astro5.net