Съновник
Детски игри
За жената arrow Хороскоп
30 август 2016
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 30 август 2016
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес сте твърде чувствителни и затова не е препоръчително да попадате на места, където има много народ, неминуемо някой ще ви засегне, дори без да подозира. Затова пък бихте могли да си проведете много успешен автотренинг.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ден за забавления. Хората, които срещате, ще отговорят на вашите желания и нещата наистина ще се случват точно както искате. Ще ви се иска да се представите в най-добрата си светлина, чувството ви за хумор ще бъде оценено по най-добрия начин.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Денят е само за пътешествия, не се мотайте, а тръгвайте нанякъде. Ако няма къде, идете поне до близката горичка, но в никакъв случай не оставайте вкъщи. Излезте сред природата, съберете слънчеви лъчи и чуждите погледи.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Доста практични идеи ще ви минат през ума и е добре да постъпите практично – намерете начин за тяхното приложение. Днес ще се чувствате в добра форма, но все пак с малко повече отговорности. Опитайте се просто да правите нещата както трябва, без да влагате излишни емоции.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес е много подходящ момент да поразчистите у дома си, да изхвърлите всичко ненужно и да направите място да влязат нови неща-в пряк и преносен смисъл. Само междувременно не бъдете заядливи с околните.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес имате сериозни шансове да реализирате нещо полезно. Ще ви съпътства късметът на начинаещия и всичко ще става по-силно и бързо, отколкото си мислите. Само да не заподозрете заговор в това.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ден само за културни мероприятия, доколкото ги има през този сезон. Ако не откриете подходящото за вас, просто го създайте, публика няма да ви липсва, а и ще се забавлявате страхотно.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес ще съумеете да направите правилния избор и да си поставите високи цели. Като идея не е лошо, но помислете и за изпълнението, сега поне имате време за мислене.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес е почивен ден и тъкмо затова може да изкарате някой лев допълнително. Най-важното е да имате предварителна концепция за нещата и да не оставяте всичко на произвола. И другото, което не е без значение – харченето, не пилейте за ненужни неща.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес е препоръчително да си направите няколко водни бани. Ако сте далеч от морето, идете на басейн, но не пропускайте момента. Малко повече физически упражнения ще ви се отразят добре, стига да не прекалявате.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес основно ще ви вълнува външният ви вид. Може да отделите повече време за спорт и разбира се за подновяване на гардероба. Бихте могли да направите доста изгодни покупки.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще успеете да станете рано и да свършите куп неща,за които после ще искате похвала разбира се.Обедът е ключовият момент,защото ако прекалите,после изобщо няма да ви се мърда.Така че съобразете плановете си с обедното меню.

Хороскопи от astro5.net