Детски игри
За жената arrow Хороскоп
31 май 2016
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 31 май 2016
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Краят н месеца е като сигнал за приключване на задачи. Използвайте енергията на днешния ден в тази посока.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
От една страна имате яснота, но от друга не се чувствате комфортно в отредената ви роля. Време да преборите страховете.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Малко театрално и драматично ще се държите днес, което разбира се има своите предимства, всички околни ще се чувстват като на театър. Ще успеете да създадете един вид празничност, вълнение и радост около себе си. Може пък и за някой филм да Ви наемат ,)
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ще проявявате равнодушие към нещата, които не Ви касаят пряко, което няма да предизвика много положителни реакции. Затова пък за нещата и хората, за които се чувствате отговорни и сте емоционално привързани, ще проявявате свръхзагриженост. Може би трябва да намерите по-балансирана изява.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес ще имате толкова многообразни възможности да се изразите, да покажете прекрасните си качества пред света. Лесно ще се приспособявате, ще говорите прекалено много и ще проявите завидна изобретателност. Изглежда като доста динамичен ден, намерете време да дишате.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Наблюдателни, разсъдливи и възприемчиви, днес ще проявите завидно търпение с всяко нещо, с което се захванете. Дори склонността Ви да мърморите днес сякаш ще се изпари, ще виждате, ще намирате, ще споделяте красивите неща в живота. И ще бъдете изненадани от резултата.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ден за анализ и любяща дисциплина. Проанализирайте каква е основата на проблемите, какви са дълбоките им корени и после идва по-трудната част - справянето, лекуването и оздравяването. Ако искате да постигнете нещо различно, ще трябва да направите нещо, което досега не сте правили.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ще се чувствате готови за подвизи, ще имате желание да свършите безброй неща. Любовта ще ви се усмихне, независимо от заниманията ви. Усмихнете се и Вие и направете първата крачка.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Чувстителни и възприемчиви днес ще сте лесно раними. Покажете грижата и вниманието си към другите, но не се потапяйте в техните проблеми. Оставете разговорите, където са и се отърсете от всички лепкави и тегави изказвания, изгорете ги в слънчевата светлина.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Гледайте да не се разпилявате. Не се сърдете на околните, че разчитат да изпълните обещанията си, бъдете по-отговорни докажете авторитета си.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Консерватизъм, прагматизъм, реализъм са настроенията днес. В пълното си право сте да ги надскочите, но по-важното е да усвоите урока за ценността и постоянството. Някои простички въпроси, като например - кое ценно за мен и за какво бих бил постоянен - ще раздвижат пластовете у Вас.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Съчетайте предизвикателното и нестандартното с практичното и ще пожънете грандиозен успех. Само не действайте прибързано, пребройте до десет.

Хороскопи от astro5.net