Детски игри
За жената arrow Хороскоп
07 февруари 2016
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 07 февруари 2016
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес ще сте във вихъра си, само не трябва никой да се мотае около вас да не го завихрите. Добър ден за физическа активност, направете си излет сред природата и се обадете на родителите си поне по телефона.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Изпаднали сте в доста меланхолично настроение, но не обвинявайте околните за това. Нали уж вие сте си господар на живота си, не е честно да прехвърляте вината другиму за провалените си планове. Изобщо днес не сте много добър събеседник.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще ви се иска да организирате всички в разни полезни дейности. Все пак не ги насилвайте, полезните и практични занимания не са за всеки. Днес просто е ден да свършите нещо заедно с приятели, а ако е с практическа стойност още по-добре.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ключовата ви дума за днес е сериозност. Ще подхождате към всяко нещо сериозно и с усърдие, но дали го правите, защото така ви харесва или защото така трябва. Разграничете онова, което задължително от онова, което ви радва. Опитайте да промените отношението си към нещата, които трябва да направите и може би те просто ще се стопят.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Създайте разнообразие, създайте вълнение в нещата, които ви карат да се разширявате, да се чувствате леко, които ви извисяват. Вие знаете кои са тези неща, просто им позволете да заемат своето място в живота ви. И бъдете доволни и щастливи с това.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Очакванията ви към другите май са доста неразумни, което може да ви направи нежелани партньори. Бъдете готови да се промените, да приемете изцяло човека срещу вас. Имате силата, имате и влиянието, имате и желанието, просто действайте.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Отпуснете се и усетете красотата в света около вас. Позволете си да бъдете слаби, позволете на партньора си да направи нещо за вас. Понякога много малко е нужно, за да заздравим връзката си или отношенията си, просто трябва да позволим и на другия да участва.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Малко нервни ще се чувствате днес. Всъщност тревогите ви май не са съвсем оправдани. Започнете да действате и ще видите, че всичко си идва на мястото. Просто се налага да подредите обърканите неща и да поразчистите ненужните.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Малко повече практичност ще ви е от полза. Вие сте прекрасни в големите картини и големите обобщения, но понякога е нужен съвсем конкретен поглед, за да е всичко прекрасно и вдъхновяващо.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ще искате да усещате сигурност, стабилност и спокойствие. Вашето място е у дома. За да е пълно удовлетворението, може да поканите приятели и да сготвите нещо заедно. Посветете този ден на малките удоволствия в живота, имате нужда.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Хубав ден, не го прекарвайте мързеливо вкъщи на дивана пред телевизора. Ден за движение, разходки, обмяна на информация. Ще видите, че само да тръгнете нанякъде и настроението ви автоматично ще се повиши, важно е да проявите мъничко активност.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще имате нужда да запазите личното си пространство неприкосновено или с други думи да ви оставят на мира за известно време. Днес внимавайте с храненето, защото ще сте склонни да преяждате, то и сезонът е такъв. Важно е да пазите гърлото, защото вирусите върлуват.

Хороскопи от astro5.net