Детски игри
За жената arrow Хороскоп
03 юли 2015
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 03 юли 2015
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Искате ли някой да ви казва какво да правите? Определено не, но дали всичките ви решения са разумни и правилни? Подходящ момент да си дадете сметка как и защо правите нещата, които правите.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Експериментирайте с живота си, преодолявайте собствените си граници. Промяната е интересна и плашеща едновременно. Рискувайте да я поканите в живота си.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ден за разкриване на тайни. Ако искате да разберете нещо, потърсете отговора, следвайте знаците, направете извод. Като същински Шерлок Холмс ще разкривате загадки. Опасни сте.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ден за сътрудничество с околните. Слушайте повече, говорете по-малко. Не правете изводи на база емоциите си, съвсем лесно може да се подведете. Просто дишайте бавно и премисляйте думите си.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Имате да свършите толкова много неща, че не е ясно дали ще ви стигнат 24-те часа на денонощието. Не прекалявайте все пак, степенувайте си задачите и не разпилявайте енергията си в празни приказки. Физическата ви батерия има нужда от презареждане.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес ще сте на романтична и мечтателна вълна. Слушайте интуицията си, но не забравяйте, че сте разумни същества и мислете с главата си. Ще имате нужда от естетика и красота, така че - създайте си ги.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Всички мислят за почивните дни, а вие трупате работа и задължения. Ще се наложи да работите извънредно, но така се получава, ако поемате отговорността на другите.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес е ден само за почивка и пътешествия, но може би трудно ще успеете да убедите шефовете си в този факт. Умствените занимания няма да са особено спорни и по-добре да не се занимавате с неща, които изискват вглеждане в подробностите, защото ще се наложи да ги правите няколко пъти.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Не се опитвайте да делите нещата или пък да ги групирате, просто ги приемете в тяхната цялост и свързаност. Това ще е интересно предизвикателство за днес, но със сигурност ще ви се отдава.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Добрата организация е от съществено значение днес. Не се разпилявайте в приказки и планове за необозримото бъдеще. Бъдете гъвкави и не отдавайте съществено значение набсурдите около вас.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес сте готови да свършите доста работа, за да сте свободни през почивните дни. Добрата организация е от съществено значение. Не се разпилявайте в приказки и планове за необозримото бъдеще. Изненадващи събития може тотално да променят програмата ви за днес. Бъдете гъвкави.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)

Хороскопи от astro5.net