Съновник
Детски игри
За жената arrow Хороскоп
22 март 2018
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 22 март 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Ако добре сте планирали нещата до този момент, днес вече бихте могли да имате някои парични постъпления. Активните действия днес не са за препоръчване, само ще изхабите силите си, а резултатите ще са напълно незадоволителни.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Вашата прецизност и усет към детайла неминуемо ще направят впечатление на когото е нужно. Само не се престаравайте и преуморявайте, всички ви ценят като добър служител, така че струва ли си да си губите здравето с допълнителен труд.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Вече седмицата преполови, а вие все още не можете да се настроите за работа. Разбира се, винаги можете да организирате някой да свърши това, което не сте успели, но тогава къде остава професионализма ви?
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Нововъденията едва ли ще ви вдъхновят, може дори да ви подразнят. Днес е добре да обърнете повече внимание на сигурността на дома си, а и на мястото където работите. Не се поддавайте на слухове и дребнаво злословене.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Забързан ще е днешният ден. Нуждаете се от стройна организация и система за действия, за да можете да приключите с всичко. Възможно е връзката в Интернет да е по-бавна, но ако сте по-търпеливи, може би всичко ще се оправи.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ще ви вълнуват главно парични въпроси, а дори може да не става въпрос за личните ви средства. Задачата, над която се блъскате толкова време има твърде нестандартно решение, просто трябва да си позволите да го допуснете до съзнанието си.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Хазартният дух няма да ви напусне и днес, но определено не е много разумно да го прилагате в семейните отношения. Там правилата са други и хазартните начинания определено не се толерират.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Гледайте през първата половина на деня да приключите с най-важното, че да ви остане време за забавления. А такива ненадейно ще се появят без дори да очаквате.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Идеален ден за творческа работа. Нововъведенията ще се окажат много полезни. Ако техниката ви се нуждае от ремонт, добре е днес да го осъществите. Постъпките ви може да са доста екстравагантни и неочаквани дори за самите вас, но пък никой няма да ви придиря за това.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Всички околните ще ви се струват лекомислени и безотговорни, на фона на цялата ви заетост. Не се дразнете, а се опитайте да погледнете по-леко на нещата. Едва ли проблемите ви ще се решат по начина, по който очаквате, така че бъдете отворени към новото.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Прекрасен ден за осъществяване на контакти, за обучение и подготовка за изпити. Особено ползотворен може да бъде денят за занимаващите се с политика, днес ще бъдат толкова омайни и убедителни в изказванията си, че току-виж някой им повярвал.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Не позволявайте на безпокойството да ви обсеби. Днес ще сте по-склонни към черни мисли. Не се опитвайте на всяка цена да се докажете, днес не е време за това. Сдържайте си езика, каквото и да ви коства, защото после може да съжалявате за думите си.

Хороскопи от astro5.net