Съновник
Детски игри
За жената arrow Хороскоп
03 декември 2016
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

Хороскоп за 03 декември 2016
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Дайте си сметка, че емоциите са полезни, те помагат за редица неща - за ориентация, за оцеляване, за общуване и за какво ли още не. Днес си позволете да се порадвате, да изпитвате онези емоции, които ви правят щастливи, цялостни и хармонични и се опитайте да запазите това състояние, за да се връщате към него в спешни случаи. С други думи - ден за емоционално експериментиране.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Време е да приемете някаква по-сериозна социална роля и отговорност и да си дадете сметка, че и от ограничаването има нужда. Да, накърнява свободата и изразяването, но може би ви прави по-фокусирани. Ден за самодисциплиниране, може да пробвате да стане рано и да отидете в планината. Пък накрая се наградете с кафе с приятели.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Имате нужда да разчупите преградите, а те всъщност са поставени от собствения ви ум и представи. Направете нещо необичайно, разчупете рамките си и нещо различно ще ви се случи. Искате ли нещо различно, направете нещо различно, такъв е законът.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ако не искате деня да мине съвсем безполезно, станете по-рано и си направете план за деня. Винаги е по-лесно като има план, пък дори и той да не бъде спазен. Днес емоциите ви ще са доста интензивни, така че по-добре стойте далеч от големи компания, ще ги интензифицирате неимоверно.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Липсата на гъвкавост за справяне с неприятните ситуации не може да гарантира, че взетите решения са правилни. Вашето недоволство не трябва да разваля настроението ви, а също и това на околните. С други думи - не се фиксирайте върху проблемите.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Приятелите са тези, които ще направят деня ви радостен и светъл. Разбира се задачки ще имате повече от обикновено, но пък може да потърсите алтернативни начини да ги свършите. Проявете въображение и по-малко недоволство.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Нови срещи, нови запознанства, но си спестете еуфорията, обстоятелствата може да ви изненадат. По-важното е всички участници във вашия спектакъл да се чувстват щастливи, а това е ваша заслуга.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Този ден ви дава шанс да откриете нещо съвършено удивително в душата си. Гледайте да не изпуснете мига. Околните ще ви гледат с възхищение и със сигурност има защо - как би могъл някой въобще някога да ви каже, че сте нещо по-малко от прекрасни? Това е вшият удивителен ден!
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Направете нещо, за да разсеете напрежението. Малко спокойна музика, ароматна вана или пък масаж, поглезете се. Идете на някое красиво място. Имате нужда от уединение, за да се срещнете със себе си. И мечтайте, това поне е напълно безплатно.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Търпеливата и сериозна работа ще даде желания резултат, а освен това и вътрешно удовлетворение ще ви донесе. А и лесно ще организирае деня си, пък и ако вложите малко фантазия, всичко ще се случи освен това и много интересно. При това и материална полза може да имате.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Преразгледайте дневния си режим, сигурни ли сте, че отделяте достатъчно време за сън. Вие имате нужда от повече почивка, защото сте прекалено чувствителни и възприемчиви, трябва ви повече време за презареждане. Разбира се заниманията с йога и разходките сред природата са също добра алтернатива. Хубав ден да обсъдите въпроси, които са отбягвани с недомлъвки. вземете кардинални мерки.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ясно е, че сте велик изследовател по природа. Днес е вашият ден за смели приключения и впускане в дебрите на необятното. Вяра и смелост имате в изобилие, трябват ви само предани последователи, но и това бързо може да уредите. Днес действайте с въображение.

Хороскопи от astro5.net