Детски игри
За жената arrow Хороскоп
17 април 2014
Хороскоп

Хороскоп за всички зодии: овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, стрелец, козирог, водолей, риби

хороскоп за 17 април
Овен (21 март - 20 април)
Ще трябва да поемеш някои рискове. Не трябва само да хвърляш зарчето, трябва и да го завъртиш. Така че, давай, усети хазарта! Няма нищо да загубиш, освен шанса да спечелиш. Понякога е добре просто да се оставите на знаците, които ви дава Вселената. Нещата около вас са разумни, опитайте се да ги разберете. Рискувайте да знаете и да можете повече.
Телец (21 април - 21 май)
На този ден, аз вярвам, че Бог иска да знаеш, че животът започва на границата на твоята зона за комфорт. Точно по време на ваканция мисля е съвсем уместно напомняне. Като добавим изненадите, поднасяни от Луната във Водолей, определено зоната ви на комфорт ще бъде прекрачена.
Близнаци (22 май - 21 юни)
Този ден носи леко напрежение за вас. Но щом има напрежение, значи скоро и ток ще протече. Използвайте вътрешната си сила, интуиция и желанието си за действие, за да дадете сила на другите, за да им вдъхнете увереност или просто да ги накарате да се усмихнат.
Рак (22 юни - 23 юли)
Светът е твоята тетрадка и ти имаш правото да пишеш в нея или пък не, дори имаш правото да късаш листовете й, но това би ли те направило щастлив? Задай си онзи толкова простичък въпрос - какво е моето щастие и какво не е? Заслужаваш да знаеш отговорите сега - в началото на май.
Лъв (24 юли - 23 август)
Няма да намериш Любов на място, където си покрит, а на място, където си разголен. Как иначе някой ще те види, ще се влюби, ще те покани на танц. Време е да се покажете, да откриете сърцето си и да сте готови да се срещнете с Любовта. По майски цветно и закачливо.
Дева (24 август - 23 септември)
Светът гостоприемно отваря вратите си за теб. Предлага ти от всичките си богатства. Има толкова много. Почувствай изобилието. Усети благоденствието и подкрепата. Приеми богатствата на този свят и бъди готов да ги споделиш с другите, защото колкото повече даваш, толкова повече ще идва към теб, такъв е законът.
Дневен Хороскоп
Везни (24 септември - 23 октомври)
Един ден в движение. Не спирайте, пътувайте, разказвайте, намирайте, свързвайте. Ден, в който пътят ще е вашият въздух. Има много неща, които очакват да ги докоснете, да ги поправите, да ги усилите. Важното е да вложите енергия от себе си, иначе няма да стане.
Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Дайте си време, почувствайте нещата. Ритъмът е променен, но това е точният момент да свършите всички онези неща, които остават извън ежедневието, за които все не намирате време, внимание, грижа - нещата и хората у дома. Кажете им, че ги обичате.
Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Велики четвъртък е, специален ден, ден за творчески подем. Това е денят на тайната вечеря и на молитвата в Гетсиманската градина, водещи нощта на предателството. Ден силен и могъщ. Ден да погледнете навътре в себе си - молитва ли има там или страх?
Козирог (22 декември - 20 януари)
Животът не е чак толкова дълъг, за да го прекараш на страничната линия на игрището. И нито за секунда не трябва да се колебаеш защо точно днес пристига това послание до теб!“ Заедно с Нийл Доналд Уолш искам да ти кажа - бъди видим, участвай в света, случвай живота. Ти можеш!
Водолей (21 януари - 19 февруари)
Разпалвайте светлинката, вдъхновението у другите без самите вие да изгаряте. Това е велико изкуство и вие го умеете прекрасно. Време е да започнете да рисувате постоянно картината на своя живот, пък била тя и една инженерна схема.
Риби (20 февруари - 20 март)
Ти няма да намериш славата в центъра на сигурността, а в нейния край. Посланието на Бог идва при вас от Нийл доналд Уолш днес, в четвъртък, денят на Учителите и времето, в което да погледнете целта си в очите. Сигурност или риск, живот или смърт, кой е вашият личен отговор?

Хороскопи от astro5.net