Съновник
Детски игри
За жената arrow Интересно arrow Хидромасаж или как да увеличим размера на бюста
23 май 2018
Хидромасаж или как да увеличим размера на бюста

Всяка жена мечтае за красив и стегнат бюст. И естествено красивата гръд е гордостта на всяка жена. Не е достатъчно само да мечтаете, вземете нещата в свой ръце и променете вашето тяло така, както вие желаете. Необходими са ви не повече от 1-2 часа на ден в упражнения, за да постигнете невероятни резултати с вашия бюст.
Масажа е един от най-ефективните методи за съхраняване еластичността на кожата. Благодарение на масажа се увеличава кръвообращението и се нормализира обмяната на веществата.

Най-простия и един от най-ефективните видове масаж е аква - или т. нар. хидромасажа.  Масажа с вода има изключително здравословен ефект върху тялото. Достатъчно е да използвате времето, когато вземате душ например, за да масажите бюста си. Поне 3-4 пъти в седмица или по възможност всеки ден. Настроите водата така, че струята да не бъде нито много силна, нито много слаба. Правете по 10 кръга около всяка гърда. Цялата процедура продължава 8-10 мин. на ден. Чудесен ефект оказва смяната на гореща с хладка вода. След душа разтрийте гърдите си и нанесете подходящ балсам за повдигане на бюста или обикновен крем за  тяло.

Бихте могли да направите този масаж във ваната, като на 10 л вода прибавите 100 гр морска сол, а защо не хвойна или ароматни масла.

Хидромасажите оказват благоприятно влияние на цялото тяло като повишават тонуса, укрепват организма и влияят благоприятно на обмяната на веществата и кръвообращението. Ежедневния масаж е нещото, което не само ще направи бюста ви по-стегнат, но ще допринесе за повишаване на физическото ви здраве и форма.

 
< Предишна   Следваща >