Съновник
Детски игри
За жената
23 януари 2020
9 забранени неща за разведени родители
За детето - Възпитанието

1. Говорите срещу другия

Родителите на Слави се развели, когато той бил на 18, но продължили с години да злословят зад гърба си. Негативното говорене за майка му и баща му, накърнява увереността на детето. Представете си само как ще се почувства то, ако непрекъснато говорите срещу отсъстващия родител, а след това - в момент на ярост, му заявите, че и то е досущ като баща си. Посланието е нееднозначно - вие не харесвате и сина/дъщеря си.

Продължава...
 
Секса и стреса – взаимно полезни
За секса - За секса
Раздразнение, гняв, обида, тревога... Как да се настроим за интимност с партньора, ако мислите ни са заети с нещо съвсем различно? Парадоксално е, но именно в това е ползата от стреса. Вие не мислите нито за секс, нито за оргазъм, нито за партньора и точно затова всичко се получава доста по-добре. Сексолозите твърдят, че повечето жени, недоволни от сексуалния си живот (при наличие на постоянен партньор) често твърде силно контролират ситуацията, твърде много обмислят.
Продължава...
 
Как да преодолеем страховете си
И още за... - И още за...
Нормално е всеки от нас да има свои тайни. Имаме си лично пространство, което внимателно пазим дори от най-близките си хора, за да не се сблъскаме с критиката и разочарованието им. Пък и не можем да пренебрегнем угризенията на съвестта: обвиняваме себе си за някакво прегрешение, но не смеем да си го признаем. Струва ни се, че това само би влошило положението - все пак е по-добре да си се мъчим сами, отколкото да разочароваме близките си.
Продължава...
 
Фитнес в леглото или можем ли да отслабнем с помощта на секса
За секса - За секса
Нека първо да разкрием къде точно се пресичат понятията фитнес и секс. За успешното отслабване важна роля играят три взаимносвързани елемента: психология, хранене, движение. Ако едно от тях липсва, намаляването на килограмите или напълно ще спре, или ще се случва с много забавени темпове. С други думи, за да се нормализира теглото, е необходима комплексна работа: и с диетата, и във фитнес залата, и в собствената ви глава.
Продължава...
 
10 неща, които никога не трябва да казваме на децата си
За детето - Възпитанието

1. „Знам, че можеш повече."

Вероятно така искате да мотивирате мъника, но е възможно ефектът от думите ви да е точно обратният. Всяка фраза, която подсказва, макар и индиректно, вашето неодобрение, може не само да обезкуражи хлапето, но и съвсем да го откаже от полагането на повече усилия.

Продължава...
 
Най-добри хитрини за отслабване
И още за... - И още за...
1. Носете десерта, когато сте поканени на гости - Така ще избегнете неудобството да отказвате на домакинята калоричната й торта или кремчетата, които тя е приготвила. Купете килограм череши или някакви други плодове и ги връчете на домакинята. Не е лошо предварително да й кажете, че десертът ще бъде от вас, за да не приготвя тя такъв.
Продължава...
 
Правилно подбирайте храните си
Здраве - Здраве

Започнете храненето си със зеленчуци

Стартирайте закуската и вечерята си със сурови или приготвени на пара зеленчуци. Богати на фибри и на вода, те ще запълнят стомаха ви и ще ви помогнат да се чувствате сити, което ще доведе до умерена консумация на следващата храна.

Продължава...
 
Гневна съм … Как да прекарате 24 часа, рекарате 24 часа, запазвайки спокойствие
И още за... - И още за...
* Помислете дали проблемът, който ви тормози, ще има значение след 10 минути. А след час? И струва ли си да изразходвате сили и нерви за нещо, което надвечер ще забравите?
   
* Отнасяйте се към дразнителите - одушевени и неодушевени, като към натрапчив телефонен звън. Ще звъни, ще звъни и ще престане, а вие не сте длъжна да отговаряте.

* Правете упражнения за психически релакс. Човек просто не може да беснее, когато мускулите му са отпуснати.
Продължава...
 
Ако искате да промените любимия, започнете със себе
За секса - За секса
Родени ли сме един за друг? Множо жени често си задават този въпрос.  Животът често ни води в нови посоки и ни изправя пред различни предизвикателства, ценностите еволюират, а желанията и мечтите се променят. Влюбили сте се в безпаричен бунтар. Десет години по-късно обаче вие се нуждаете от по-просторно жилище и по-голяма финансова сигурност. И се опитвате да накарате партньора си да стане отговорен човек, за когото приоритет да е материалното благополучие. За съжаление, често именно онези неща, които са ни привлекли в партньора, когато сме се запознали, са онези, които стават повод по-късно за недоволство.
Продължава...
 
Черно-бяла естетика
За красотата - Красота
Малката черна рокля е класика. Бялата рокля в студеното време издава класа (дори от практична гледна точка - обикновено върви с придвижване в автомобил, а не пеша). А комбинацията между черно и бяло е идеалното решение, с което всеки би могъл да се справи, което изглежда едновременно елегантно и винаги на място, независимо от мястото, атмосферата и повода. Разбира се, има някои изисквания, които би било добре да познавате и спазвате.
Продължава...
 
Специално отношение към кожата в студа
За красотата - Красота
Може би сте си задавали въпроса: „Защо кожата на тялото ми става твърде суха през зимата, въпреки че не е пряко изложена на студа?"... Това състояние може да се случи както на хора с много суха и чувствителна кожа, така и на такива с мазна. И причина за промяната е единствено студът. През зимата дори и най-мазната кожа е подложена на риск от дехидратация. Колкото е по-ниска температурата навън, толкова повече се дехидратира кожата. Добрата новина е, че всичко това може да бъде предотвратено с помощта на малко усилия. Основното и най-важното е да хидратирате кожата си постоянно.
Продължава...
 
Вместо спорт през есента и зимата
Здраве - Здраве
Потиснати от сивотата на есента, ние трудно се заставяме да облечем екипа за джогинг и да хукнем под дъжда. Нямаме и особено голямо желание след работа да се отправим към басейна, сменяйки няколко претъпкани превозни средства. 
Продължава...
 
Кухнята – магическа кутия за красива и млада кожа
За красотата - Красота
Вие ще бъдете изненадани като разберете, че вашата кухня е магическа кутия, която разполага с всички съставки, за да ви направи красиви. Скъпите кремове и лосиони със сигурност не са отговор на вашите проблеми. Цветя, плодове, зеленчуци и
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 27 - 39 от 560